Highlights

Το Αγροτικό Ποδόσφαιρο παρέλαβε την χορηγία του ΚΟΑ

by: Antreas17

0

Το Αγροτικό Ποδόσφαιρο παρέλαβε την χορηγία του ΚΟΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η εκδήλωση για την παράδοση της ετήσιας χορηγίας του ΚΟΑ προς τις Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ. Η χορηγία θα διανεμηθεί απο τις 12 Ομοσπονδίες σε όλα τα Σωματέια, τα οποία είναι μέλη τους.

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, προέβει σε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.
Εξέφρασε τη χαρά του για το ότι υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους των Αγροτικών Σωματείων, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΣΤΟΚ. Παράλληλα συγχάρηκε όλους τους εκπροσώπους, για την προσπάθεια που καταβάλουν, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν. Τόνισε ότι το Αγροτικό Ποδόσφαιρο, αποτελεί φυτώριο ποδοσφαιριστών για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και ο ΚΟΑ διαχρονικά έχει στόχο να στηρίζει και να νοιάζεται για την πρόοδι και την ανάπτυξη του. Επίσης σημείωσε ότι για ακόμη μία χρονιά, παρά την οικονομική στενότητα του Οργανισμού, διατήρησε τη χορηγία στα ίδια επίπεδα με άλλες χρονιές. Μάλιστα υποσχέθηκε όχι μόνο να κρατήσει τη χορηγία στα ίδια ποσά, αλλά επί δικής του θητείας και μέχρι την επόμενη χορηγία να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης του ποσού.

Σε χαιρετισμό προχώρησε και ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ, κ. Μαρίνος Τιμοθέου, ο οποίος είπε τα εξής:
«Εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμηση, τόσον του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ, αλλά και ολόκληρου του Κυπριακού Αγροτικού Ποδοσφαιρικού κόσμου, προς το Δ.Σ. του ΚΟΑ, για τη γενναιόδωρη αυτή ετήσια χορηγία. Η βοήθεια αυτή, εκφράζει για ακόμα μία φορά, έμπρακτα, το ενδιαφέρον και την εκτίμηση του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του ΚΟΑ και της πολιτείας γενικότερα, προς το Αγροτικό Ποδόσφαιρο και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη. Επίσης αναμένουμε απο φέτος, να υλοποιηθεί μια παλιά απόφαση σας και να επαναφέρετε σε δυνεργασία με την ΟΠΑΠ Ζώνης Κύπρου, τον ετήσιο θεσμό του Βραβείου Ήθους για τα Σωματεία μέλη μας. Σας υπενθιμίζουμε και παράλληλα σας ευχαριστούμε θερμά και για την παραχώρηση την χρονιά 2018- 2019, του επιπρόσθετου ποσού των €30.000, για την κάλυψη μέρους του κόστους διαιτησίας των ετήσιων Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών μελών μας. Αποτελεί σημαντική ένεση προς τα Σωματεία μέλη μας. Ευχόμαστε εφόσον τα οικονομικά του Οργανισμού το επιτρέπουν, το ποσό αυτό να μας παραχωρηθεί και φέτος και εάν είναι δυνατόν, να αυξηθεί στις  €50.000, αφού γνωρίζετε απο πρώτο χέρι, την ταλαιπωρία και τη ζημιά που έχουν υποστεί τα Σωματεία μας λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού».

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ παραδίδει στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας την ετήσια χορηγία.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin