Highlights

Η ομιλία του Χρίστου Νεοφύτου του ΚΟΑ στην τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ

by: poH7el9e

0

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26/5/2023, η Τελετή Βράβευσης της ΠΟΕΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με τίτλο “Με τους συντελεστές του σήμερα, για τις προκλήσεις του αύριο”.

Η εκδήλωση άρχισε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας πέραν των 300 ατόμων παρόντων συμπεριλαμβανομένου και ολόκληρου του οικοδομήματος της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, έγιναν πέραν των 40 βραβεύσεων όλων όσων ξεχώρισαν με τις επιδόσεις και το ήθος τους.

Στην διάρκεια της Τελετής, ο εκπρόσωπος του ΚΟΑ και μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού, Χρίστος Νεοφύτου, πραγματοποίησε τον δικό του χαιρετισμό στην εκδήλωση.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι απόψε κοντά σας εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Ο ΚΟΑ είναι πάντα παρόν στη γιορτή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας, είναι πάντα δίπλα στην ΠΟΕΛ. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να βρίσκεται εδώ απόψε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του και μου ζήτησε να σας μεταφέρω τις ευχές του.

 

Η αποψινή βραδιά είναι πολύ σημαντική για το ποδόσφαιρο της Λευκωσίας, για το ποδόσφαιρο της Κύπρου γενικά, γιατί εδώ χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου. Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μπαίνουν οι βάσεις, από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ξεκινούν όλα, γι’ αυτό και θεωρώ καθοριστική τη συμβολή της ΠΟΕΛ για το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του στο νησί μας.

 

Είναι πολύ σημαντική η διέξοδος που δίνεται μέσα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα παιδιά μας, στη νεολαία μας, ώστε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αποφεύγοντας κακοτοπιές, όπως οι εξαρτήσεις. Δεν θα γίνουν όλοι επαγγελματίες, δεν θα γίνουν όλοι πρωταθλητές. Όλοι όμως ανεξαιρέτως θα βγουν κερδισμένοι και θα αποκομίσουν τεράστια οφέλη από την ενασχόλησή τους με τον ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο υγιής ενασχόληση από τα σπορ.

 

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ΠΟΕΛ και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας. Να είστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και να σας βοηθούμε σε ό,τι χρειάζεστε.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, να σας συγχαρώ για την όμορφη εκδήλωση και φυσικά να συγχαρώ τους βραβευθέντες, σωματεία και ποδοσφαιριστές! Καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή στη δράση τη νέα σεζόν!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin