Highlights

Ευχαριστίες του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου στην ΠΟΕΛ – Δήλωση

by: poH7el9e

0

Η Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, Αθηνούλλα Θεμιστοκλέους, μέσω δήλωσής της, ευχαρίστησε την ΠΟΕΛ για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει εκστρατεία για την στήριξη του προγράμματος ‘”ΣΤΟΧΟΣ”. Υπενθυμίζεται, ότι η εκστρατεία αυτή από πλευράς ΠΟΕΛ έγινε στο πλαίσιο των ”Διαδρομών Αλληλεγγύης και Αγάπης”.

Διαβάστε την δήλωση της Αθηνούλλας Θεμιστοκλέους, Προέδρου του Παγκύπριο Αντιναρκωτικού Συνδέσμου:

Αγαπητοί μας,

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος και οι λειτουργοί του προγράμματος Άμεσης Πρόσβασης και Μείωσης της Βλάβης ”ΣΤΟΧΟΣ” ευχαριστούν θερμά την ΠΟΕΛ για την πρωτοβουλία να διοργανώσει εκστρατεία κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου 2023 με θέμα: ”Διαδρομές Αλληλεγγύης και Αγάπης” σε συνεργασία με το Σωματείο μας, για την στήριξη του προγράμματος Άμεσης Πρόσβασης και Μείωσης της Βλάβης ”ΣΤΟΧΟΣ”. Θερμές ευχαριστίες και σε όλα τα ποδοσφαιρικά Σωματεία μέλη της ΠΟΕΛ για την συνδρομή τους.

Η προσφορά σας με είδη άμεσης ανάγκης όπως, τροφίμων μακράς διαρκείας, καφέδων, ροφημάτων, ειδών υγιεινής, νερού, ρουχισμού, παπλωμάτων κ.α, έχουν καλύψει ανάγκες των ατόμων που λαμβάνουν τις υπηρεσίες/ παρεμβάσεις του προγράμματος ”ΣΤΟΧΟΣ”.

Η πιο πάνω χειρονομία σας, μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε στην Κυπριακή Κοινωνία και που αφορά ως επί το πλείστο τη νεολαία του τόπου μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε το πρόγραμμα ”ΣΤΟΧΟΣ” λειτουργεί σε συνεταιριστική βάση με την διεύθυνση των νοσηλευτικών υπηρεσιών Υπ. Υγείας και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες/παρεμβάσεις του ΔΩΡΕΑΝ.

Ευχαριστούμε και πάλι και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,

Αθηνούλλα Θεμιστοκλέους

 

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες από την εκστρατεία:

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin