Highlights

ΕΛΠΙΔΑ Αφάνειας: Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Α’ Κατηγορίας!

by: poH7el9e

0
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις διοργανώσεις ΠΟΕΛ – GREE, εξασφαλίσαμε δηλώσεις από την ΕΛΠΙΔΑ Αφάνειας, Κυπελλούχο Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE 23/24.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βαλεντίνος Σάββα, στην ιστοσελίδα μας:
Ποια είναι τα συναισθήματα λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου;
Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αρχικά γιατί βλέπεις τους παίκτες, τους  φίλους της ομάδας που τρέχουν και βοηθούν, καθώς και μικρά παιδιά να χαίρονται και να πανηγυρίζουν μετά την κατάκτηση του τίτλου.
Πως θα περιέγραφες την πορεία της ομάδα σας μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου;
Όπως είχα πει η φετινή σεζόν για εμάς είναι μεταβατική γιατί σταμάτησαν αρκετοί παίκτες του βασικού κορμού που στελέχωναν την ομάδα για μια δεκαετία. Με την εμπειρία των παλιών μας παικτών που παρέμειναν και το ταλέντο και τα τρεξίματα στο γήπεδο νεαρών παικτών έγινε η προσπάθεια να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή.
Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσιάστηκαν σκαμπανεβάσματα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Το πιο σημαντικό θα έλεγα που μας κράτησε μέχρι τέλους ήταν η διαχείριση μετά από 3 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τον Β ‘Γύρο.  Η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη στους αγώνες του Κυπέλλου, χωρίς να δεχτεί γκολ στις αναμετρήσεις της. Με την ποιότητα του τερματοφύλακας μας στις διαδικασίες των πέναλτι ήμουν αρκετά αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα κατάφερνε.
Επόμενες υποχρεώσεις ο θεσμός των Κυπελλούχων. Ποιοι είναι στόχοι σας;
Θα ήθελα να πάει μέχρι τέλους η ομάδα και όπου βγει, όμως κακά τα ψέματα έχουμε αγώνα λίγες μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου.
Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα για 120 λεπτά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Να τελειώσει αυτός ο αγώνας και θα δούμε για τη συνέχεια.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin