Highlights

ΕΔΟΝ Ακακίου: Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE 23/24!

by: poH7el9e

0
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις διοργανώσεις ΠΟΕΛ – GREE, εξασφαλίσαμε δηλώσεις από την ΕΔΟΝ Ακακίου, Κυπελλούχο Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE 23/24.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Μιχάλης Κώστα, εκ μέρους του Σωματείο του Ακακίου:
Ποια είναι τα συναισθήματά σας λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου;

Καταρχήν θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Μετά την άνοδο μας στην πρώτη κατηγορία,  ήρθε και η κατάκτηση του κυπέλλου. Αποκλείσαμε κατά σειρά ομάδες ισάξιες όπως η ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου, ο ΑΟΛ Λακατάμιας ,η ΟΜΟΝΟΙΑ Β. Πόλου για να φτάσουμε στο τελικό όπου κερδίσαμε την ομάδα του Κ.Ν. Μαλούντας μετά από ένα πολύ καλό αγώνα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού. Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Πρώτη κατάκτηση κυπέλλου στην ιστορία σας, όπως είπατε, η οποία αποτελεί και τεράστια επιτυχία δεδομένων των γενικότερων συνθηκών σωστά;
Είμαστε μία ομάδα που όλοι οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίζονται αφιλοκερδώς για αυτό και τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια. Σε μια εποχή που τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το χρηματικό κέρδος αυτοί θυσιάζουν ώρες για κάτι το οποίο πραγματικά αγαπούν. Εμείς σαν Δ.Σ. προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα τους και να τους βοηθούμε σε ότι χρειαστούν.
Ποια είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα σας;
Μετά την λήξη του τελικού και τους πανηγυρισμούς αρχίζει η προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας μας ούτως ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην δύσκολη χρονιά που μας περιμένει στην πρώτη κατηγορία.
Ένα δικό σας καταληκτικό σχόλιο:
Αρχικά, θέλουμε να μεταφέρουμε τις ιδιαίτερές  μας ευχαριστίες τόσο στην ομοσπονδία για την άρτια διοργάνωση, όσο και στην τεχνική επιτροπή διαιτησίας για τη χωρίς ψεγάδι εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές.
Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που παρακολούθησαν τον τελικό για την άψογη συμπεριφορά τους, χωρίς να συμβεί το παραμικρό με τους αντίπαλους, αν και βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.  Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να έχουμε.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε το προπονητή μας Κωνσταντίνο Ελευθερίου και τον βοηθό του Γιώργο Σαββίδη, για την άψογη συνεργασία μας και τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας και όσους μας στήριξαν στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε  προσφέροντας από τα υστερήματα τους.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin