Highlights

Δηλώσεις ενόψει Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ από πλευράς Αναγέννησης Λυθροδόντα!

by: Antreas17

0

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται οι ομάδες της Ομοσπονδίας μας θα ριχτούν στη μάχη του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Ενόψει λοιπόν των αγώνων αυτών ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους έπειτα από επικοινωνία με ανθρώπους των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν, μας παρουσιάζει τις δηλώσεις τους.
Δείτε πιο κάτω τα όσα είπε ο αρχηγός της Αναγέννησης Λυθροδόντα, Γιώργος Γεωργίου.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας ενόψει του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Θα ήθελα αρχικά να μου περιγράψετε τα συναισθήματα σας που θα αγωνιστείτε στον θεσμό αυτό.

Γ.Γ. – Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το εισιτήριο για το Πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ το εξασφαλίσαμε μέσα από τη θέση του Πρωταθλητή, κάτι που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν σαν στόχο για να το αφιερώσουμε στον αείμνηστο πρόεδρο μας.

Χ.Θ. – Στο άκουσμα του αντιπάλου σας, ποια ήταν η πρώτη σκέψη σας;

Γ.Γ. – Η πρώτη μας σκέψη στο άκουσμα του αντιπάλου ήταν ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία κατέκτησε και τον τίτλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ. Είναι προφανές ότι θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και σοβαρότητα.

Χ.Θ. – Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας από το θεσμό του Πρωταθλήματος Ένταξης;

Γ.Γ. – Ο στόχος μας είναι η άνοδος και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Χ.Θ. – Τι επικρατεί εντός της ομάδας, βρίσκεστε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούν τέτοιου είδους αγώνες;

ΚιΗ ομάδα βρίσκετε σε περίοδο προετοιμασίας και όλοι στο οικοδόμημα της ομάδας ανυπομονούν για τον πρώτο αγώνα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Είμαστε σίγουρα στα επιθυμητά όρια ετοιμότητας, καθώς η ομάδα προπονείτε ακατάπαυστα από την αρχή της σεζόν.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin