Highlights

Δηλώσεις ενόψει Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ από πλευράς Απόλλων Γερίου!

by: Antreas17

0

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται οι ομάδες της Ομοσπονδίας μας θα ριχτούν στη μάχη του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Ενόψει λοιπόν των αγώνων αυτών ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους έπειτα από επικοινωνία με ανθρώπους των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν, μας παρουσιάζει τις δηλώσεις τους.
Δείτε πιο κάτω τα όσα είπε ο αρχηγός του Απόλλων Γερίου, Μιχάλης Κουσιάππας.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας ενόψει του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Θα ήθελα αρχικά να μου περιγράψετε τα συναισθήματα σας που θα αγωνιστείτε στον θεσμό αυτό.

Μ.Κ. – Ένας από τους στόχους της ομάδας μας ήταν να αγωνιστούμε στο Πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ. Έχει εκπληρωθεί αυτός ο στόχος και προετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι.

Χ.Θ. – Στο άκουσμα του αντιπάλου σας, ποια ήταν η πρώτη σκέψη σας;

Μ.Κ. – Πιστεύω ότι οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται στο Πρωτάθλημα Ένταξης είναι με την αξία της που εξασφάλισε το εισιτήριο. Έχουμε κληρωθεί με την ΑΕΚ Κανναβιών, Πρωταθλήτρια ομάδα της Πανσόλειου, μια καλή ομάδα όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ. Οποιαδήποτε κλήρωση είναι καλοδεχούμενη, ελπίζουμε σε έναν ωραίο αγώνα.

Χ.Θ. – Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας από το θεσμό του Πρωταθλήματος Ένταξης;

Μ.Κ. – Πρώτιστος στόχος μας είναι η αξιοπρεπής παρουσία, να το διασκεδάσουμε και θα δούμε βήμα βήμα τη συνέχεια, εάν κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα.

Χ.Θ. – Τι επικρατεί εντός της ομάδας, βρίσκεστε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούν τέτοιου είδους αγώνες;

Μ.Κ. – Παρόλο που η ομάδα μας έχει χτυπηθεί από συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς, κάνουμε την δική μας προσπάθεια και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα μας, για το σωματείο μας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας μας κάθε επιτυχία.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin