Highlights

Δηλώσεις ενόψει Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ από πλευράς ΑΠΟΠ Παλαικύθρου!

by: Antreas17

0

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται οι ομάδες της Ομοσπονδίας μας θα ριχτούν στη μάχη του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Ενόψει λοιπόν των αγώνων αυτών ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους έπειτα από επικοινωνία με ανθρώπους των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν, μας παρουσιάζει τις δηλώσεις τους.
Δείτε πιο κάτω τα όσα είπε ο Έφορος Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, Μάριο Αχιλλέως.

Χ.Θ. – Βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας ενόψει του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ. Θα ήθελα αρχικά να μου περιγράψετε τα συναισθήματα σας που θα αγωνιστείτε στον θεσμό αυτό.

Μ.Α. – Νιώθουμε χαρά και περιφάνεια που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστούμε στα παιχνίδια Ένταξης της ΣΤΟΚ. Θέλουμε να απολαύσουμε τη διαδικασία και να εκπροσωπήσουμε επάξια το σωματείο μας και την Ομοσπονδία μας.

Χ.Θ. – Στο άκουσμα του αντιπάλου σας, ποια ήταν η πρώτη σκέψη σας;

Μ.Α. – Η πρώτη μας σκέψη ήταν οτι θα έχουμε ενα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο.

Χ.Θ. – Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας από το θεσμό του Πρωταθλήματος Ένταξης;

Μ.Α. – Οι στόχοι μας είναι , αρχικά να απολαύσουμε την όλη διαδικασία και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Χ.Θ. – Τι επικρατεί εντός της ομάδας, βρίσκεστε στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούν τέτοιου είδους αγώνες;

Μ.Α. – Όλη η ομάδα περιμένει με πολλή αγωνία τους αγώνες και όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμοι για τους αγώνες. Σίγουρα η έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών ειναι κάτι το αρνητικό, αλλά πιστεύουμε ότι θα είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

*Μείνετε συντονισμένοι για τις δηλώσεις των εκπροσώπων των υπολοίπων ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πρωτάθλημα Ένταξης.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin