Highlights

Δηλώσεις απο πλευράς Αναγέννησης και ΑΕΛ, ενόψει των διοργανώσεων της ΣΤΟΚ.

by: Antreas17

0

Ο ρεπόρτερ της σελίδας μας Χρίστος Θεοχάρους μίλησε με τους δεύτερους αρχηγούς των ομάδων της Αναγέννησης Λυθροδόντα (Χρίστος Παπακωνσταντίνου) και της ΑΕΛ Λακατάμιας (Δημήτρης Αποστόλου), ενόψει της πρεμιέρας των διοργανώσεων της ΣΤΟΚ. Η ομάδα του Λυθροδόντα θα αγωνιστεί στο Πρωταθλημα Πρωταθλητριών και η ομάδα της Λακατάμιας στο Κύπελλο Κυπελλούχων.

 

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας Αναγένννησης Λυθροδόντα, Χρίστος Παπακωνσταντίνου.

Χ.Θ. – Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα σας βρίσκεται ξανά στον θεσμό του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών, πως νιώθετε για αυτή τη νέα πρόκληση;

Χ.Π. – Σίγουρα μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ομάδα έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών μετά από καιρό. Νιώθουμε περηφάνια που εμείς καταφέραμε να βάλουμε την ομάδα ξανά στην ελίτ του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

Χ.Θ. – Πώς αντιδράσατε στο άκουσμα του αντιπάλου σας;

Χ.Π. – Όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στις 10 Πρωταθλήτριες ομάδες από όλες τις Ομοσπονδίες, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπάρχει προτίμηση στον αντίπαλο. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Τσέρι F.C. είναι αρκετά καλή, έτσι εμείς θα φροντίσουμε να την αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα.

Χ.Θ. – Πιστεύετε ότι αυτή η διοργάνωση είναι μια προσομοίωση του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ; Και παράλληλα μια ευκαιρία για να γνωρίσεις τους πιθανούς αντιπάλους για τους αγώνες της Ένταξης;

Χ.Π. – Είναι σίγουρα μια διοργάνωση η οποία είναι αρκετά κοντά στον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Ένταξης, όπως επίσης με αρκετό βαθμό δυσκολίας. Το βλέπουμε σίγουρα ως μια ευκαιρία να γνωρίσουμε πιθανούς αντιπάλους μας.

Χ.Θ. – Τι επικρατεί στην ομάδα σας, τι προσδοκίες έχετε για τον αυριανό αγώνα;

Χ.Π. – Η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις της ΣΤΟΚ. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και θα δώσουμε τα πάντα για να τους πετύχουμε. Από τον αυριανό περιμένουμε ένα ωραίο αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο καλύτερος ας κερδίσει.

 

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ Λακατάμιας, Δημήτρης Αποστόλου.

Χ.Θ. – Για πρώτη φορά η ομάδα σας βρίσκεται στον θεσμό του Κυπέλλου Κυπελλούχων! Πως νιώθετε για αυτή τη νέα πρόκληση;

Δ.Α. – Βλέπουμε τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς σιγά σιγά να ανταμείβονται. Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε μέχρι εδώ και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε! Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ σε αυτό τον θεσμό!

Χ.Θ. – Πώς αντιδράσετε στο άκουσμα του αντιπάλου σας;

Δ.Α. – Γνωρίζουμε ότι είναι μια διαχρονική ομάδα της ΣΤΟΚ αλλά και η προκάτοχος του τίτλου στο πρωτάθλημα κυπελλούχων, αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό.

Χ.Θ. Πιστεύετε ότι αυτή η διοργάνωση είναι μια προσομοίωση του Πρωταθλήματος Ένταξης της ΣΤΟΚ; Και παράλληλα μια ευκαιρία για να γνωρίσεις τους πιθανούς αντιπάλους για τους αγώνες της Ένταξης;

Δ.Α. – Φυσικά. Θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να μπούμε στον ρυθμό για τους αγώνες ένταξης στην συνέχεια και θα μας δώσουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικούς από τους πιθανούς μας αντιπάλους.

Χ.Θ. – Τι επικρατεί στην ομάδα σας, τι προσδοκίες έχετε για τον αυριανό αγώνα;

Δ.Α. – Αυτό που κατάφερε να μεταδώσει σε όλους μας το προπονητικό τιμ είναι ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Η ομάδα δείχνει έτοιμη να καταθέσει ψυχή στο γήπεδο και όπως πάντα να αγωνιστούμε ο ένας για τον άλλο.

 

 

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin