Highlights

Γιάννος Αλεξάνδρου: ”Όσο είμαι υγιής, θα βρίσκομαι κάθε Σ/Κ στα γήπεδα και θα αγωνίζομαι”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Λακατάμιας, Γιάννος Αλεξάνδρου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής  της A’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή και τι σημαίνει για σένα;

Αυτή η βράβευση μου δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσω να αγωνίζομαι! Νοιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να αγωνίζομαι και να ανταγωνίζομαι πολύ πιο μικρούς μου ηλικιακά ποδοσφαιριστές! Εξίσου σημαντικό στοιχείο, όμως, είναι και το ότι η ΠΟΕΛ αναγνωρίζει και εκτιμά τους μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν πολλά με την εμπειρία τους.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι στην ηλικία των 45 χρόνων και αγωνίζομαι τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ! Είμαι παίχτης που αγωνίζομαι πάντα με υπομονή, δύναμη, μαχητικότητα και με μυαλό.

 

3.Για πόσο καιρό ακόμη σχεδιάζεις να αγωνίζεσαι ;

Δεν ξέρω για ποσό καιρό ακόμα θα μου επιτρέπει η υγειά μου να μπορώ να αγωνίζομαι! Εύχομαι να είμαι υγιής, να μείνω  μακριά από τραυματισμούς και θα βρίσκομαι κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα να αγωνίζομαι!

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας σεζόν ;

Οι προσωπικοί μου στόχοι στην νέα σεζόν είναι να έχω μια ωραία και εποικοδομητική χρονιά και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

 

5.Η παρουσία σου και εμπειρία σου στην ομάδα σίγουρα βοηθά τα νέα παιδιά. Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό για εσένα ; Πως το εκλαμβάνεις ;

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να βλέπω στα γήπεδα μας νέα παιδιά να έρχονται να παίξουν και να μάθουν ποδόσφαιρο γιατί ο αθλητισμός τα κρατά μακριά από κακές συνήθειες. Είναι καλό να γεμίζουν τις ώρες τους και να ασχολούνται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με τον αθλητισμό γενικά.

 

6.Μεγαλώνοντας, φαντάζομαι θα είχες και εσύ ένα ποδοσφαιρικό «είδωλο» . Ποιο ήταν αυτό ;

Από μικρός δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ‘’είδωλο’’ και ούτε ήθελα να μοιάσω σε κάποιον ποδοσφαιριστή! Μου άρεσαν, απλά, διάφοροι θρύλοι του ποδοσφαίρου όπως οι Μαραντόνα, Πελέ και άλλοι που ο καθένας ξεχώριζε με τον δικό  του τρόπο παιχνιδιού!

 

7.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τα νέα παιδιά της ομάδας αλλά και του αγροτικού ποδοσφαίρου γενικότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία μας την ΠΟΕΛ, που με τίμησε με το βραβείο αυτό αλλά και όλους τους παράγοντες της που με το έργο τους αυτό προσπαθούν να ανεβάσουν το αγροτικό ποδόσφαιρο ακόμα πιο ψηλά! Ένα μήνυμα που θα ήθελα να δώσω στα νέα παιδιά είναι ότι το ποδόσφαιρο προσφέρει στιγμές χαράς και λύπης, είναι τρόπος ζωής και να μην τα παρατάνε ποτέ!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin