Highlights

Γαβριήλ Μιχαήλ: ”Κρατάω” τους αγώνες που δώσαμε και τις φιλίες που δημιουργήσαμε

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, διοικητικά στελέχη, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, ο Αντιπρόεδρος και Γ.Γ του ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, κ. Γαβριήλ Μιχαήλ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του, εις ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για της ανιδιοτελούς προσφοράς του στην ΠΟΕΛ και το Αγροτικό Ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

1) Κύριε Μιχαήλ, τιμηθήκατε από την ΠΟΕΛ για την πολύχρονη δράση και προσφορά σας τόσο στον ΑΠΟΠ Παλαικύθρου όσο και στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο Γενικότερα. Ποια είναι τα συναισθήματα σας λίγες ημέρες μετά την βράβευση αυτή;

Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή  αλλά και συνάμα μεγάλη συγκίνηση για την βράβευση προς το άτομο μου από την ΠΟΕΛ.

2) Ενταχθήκατε στον ΑΠΟΠ το 1963 και τον υπηρετήσατε για 50 συναπτά έτη από τις θέσεις του Μέλους, του Γραμματέα και του Αντιπροέδρου. Τι ‘’κρατάτε’’ από αυτή την πολύχρονη πορεία;

Από την ένταξη μου στο σωματείο το 1963, μια πολύ δύσκολη εποχή, κρατάω τους αγώνες που δώσαμε, τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε ,αλλά και τις φιλίες που αναπτύξαμε με τα άλλα προοδευτικά σωματεία και τους ανθρώπους τους .

3) Το 1964, μετά και τις δικοινοτικές ταραχές, πρωτοστατήσατε στην επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ πράξατε το ίδιο και μετά το 1974. Ουσιαστικά, η επιμονή και ο ζήλος σας οδήγησαν στο να έχει η ομάδα ζωή. Θεωρείτε τις πρωτοβουλίες αυτές τις πιο σημαντικές της πορείας σας;

Ιδιαίτερα το 1974 ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι σε όλα τα μέρη της Κύπρου αλλά με την θέληση και την επιμονή που είχα μαζί με άλλους συγχωριανούς ξανά κτίσαμε τον ΑΠΟΠ. Έτσι ξαναγεννήθηκε το σωματείο κατάκτησε τίτλους είναι στην ζωή το κυριότερο απόκτησε ιδιόκτητο οίκημα στα Λατσιά και το καμαρώνουν οι Παλαικυθρίτες .

4) Ποιες είναι οι συμβουλές που θα δίνατε στους νέους ανθρώπους οι οποίοι σήμερα ασχολούνται με το Αγροτικό Ποδόσφαιρο;

Η συμβουλή μου είναι να αγαπούν και νοιάζονται για την ομάδα τους να έχουν αθλητοπρέπεια και να σέβονται τους αντιπάλους τους .Στο παιχνίδι είναι και οι νίκες και οι ήττες .

5) Ένα δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο του ΑΠΟΠ (αλλά και του Αγροτικού Ποδοσφαίρου γενικότερα)

Στον κόσμο του ΑΠΟΠ εύχομαι να έχουν δύναμη, υγεία και θέληση για να αντέξουν το δύσκολο έργο που επιτελούν ως επίσης και σε όλο το Αγροτικό ποδόσφαιρο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin