Highlights

Αποστόλης Αποστόλου: ”Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ Β. Πόλου για την ευκαιρία”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές των πρωταθλημάτων της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βορείου Πόλου, Aποστόλης Αποστόλου, μας παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του στην τελετή ΠΟΕΛ ως ένας εκ των 6 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 6 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή ;

Αισθάνομαι αρκετά υπερήφανος, καθώς γνωρίζω ότι σε αυτή την κατηγορία συνηθίζουν να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές ηλικιακά μεγαλύτεροι με αρκετή παραπάνω εμπειρία. Αυτό καθιστά την κατηγορία πιο δύσκολη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρο το γεγονός αυτό με κάνει να νιώθω υπερηφάνεια που κατάφερα να ανταπεξέλθω στην κατηγορία.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 16 ετών και αγωνίζομαι στα δύο άκρα της άμυνας. Θεωρώ τον εαυτό μου ως ένα αμυντικογενή ποδοσφαιριστή στον οποίο όμως αρέσει να βοηθάει και στο επιθετικό κομμάτι.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Σχεδιάζω να δουλέψω ποδοσφαιρικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ Βορείου Πόλου όπου και αγωνίζομαι και μετά, μέσω της σκληρής δουλειάς, να καταφέρω να αγωνιστώ σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Οι προσωπικοί μου, άμεσοι, στόχοι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε όλους τους τομείς και να ωριμάσω ποδοσφαιρικά.

 

5.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Κλείνοντας , θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βορείου Πόλου που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και να εξελιχθώ στην ομάδα.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin