Highlights

ΑΠΕΑ Αλάμπρας: ”Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί / Αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια”

by: poH7el9e

0
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο Πρόεδρος της ΑΠΕΑ Αλάμπρας, Μάριος Αριστοδήμου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε:

Πως αποτιμάτε την σεζόν που μας πέρασε ;

Η περσινή σεζόν ήταν η 2η μετά την επαναδραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου έπειτα από 9 χρόνια. Υπήρξε βελτίωση σε σχέση με την 1η  χρονιά και παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια. Συνολικά αγωνίστηκαν 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται όλοι από την κοινότητα μας. 

Τι ήταν αυτά που σας άφησαν ικανοποιημένους και τι θα θέλατε να βελτιώσετε ;

Ιδιαίτερα ικανοποιημένους μας αφήνει η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και η μεγάλη στήριξη που είχαμε από τον κόσμο. Εκείνο που θα θέλαμε να βελτιώσουμε στην επόμενη χρονιά είναι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας ούτως ώστε τερματίσουμε πιο ψηλά στο πρωτάθλημα.

Ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη σεζόν ;

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στόχος μας είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Ωστόσο, βασική προτεραιότητα της ομάδας αποτελεί, διαχρονικά, είναι συνεχίσει να προσφέρει υγιή απασχόληση στους νέους της κοινότητας μας. Περεταίρω, στόχος μας για την επόμενη σεζόν αλλά και μακροπρόθεσμα είναι η δραστηριοποίηση του σωματείου μας και σε άλλα αθλήματα και ιδιαίτερα σε αθλήματα που θα μπορούν να συμμετέχουν και γυναίκες. Επίσης, διαχρονικός στόχος του σωματείου μας είναι να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις κοινωνικές του δράσεις τόσο στην κοινότητα όσο και ευρύτερα στην κοινωνία. 

Πότε αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας και τι θα περιλαμβάνει ;

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει περί τα τέλη του Αυγούστου. Θα περιλαμβάνει 2 προπονήσεις την εβδομάδα καθώς και μια σειρά από φιλικούς αγώνες προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Έχουμε ήδη προχωρήσει με την ανανέωση του προπονητή μας για την επόμενη χρόνια. Επίσης έχουμε μέχρι σήμερα ανανεώσει την συνεργασία μας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που είχαμε πέρσι στην ομάδα.  Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν λαμβάνει μισθό αλλά αντιθέτως, όλοι τους συμμετέχουν εθελοντικά και παράλληλα βοηθούν και στις υπόλοιπες δράσεις του σωματείου. 

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε τόσο στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικότερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την διαχρονική του στήριξη προς το σωματείο μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η βοήθεια του κόσμου μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Παρά τις  όποιες δυσκολίες, γίνεται μια πολύ όμορφη προσπάθεια εντός της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να είμαστε µια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη οικογένεια και αυτό έχει συμβάλει και στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου δίνοντας μας τη δύναμή να συνεχίσουμε.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin