Highlights

ΑΟΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Λακατάμιας: Στόχος μας η άνοδος για τη νέα χρονιά

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο Aνδρέας Χατζηλαζάρου Υπεύθυνος Αθλητικών Τμημάτων ΑΟΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

 

Πως αποτιμάτε την σεζόν που μας πέρασε ;

 

Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στη 1η κατηγορία της ΠΟΕΛ απο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται αφιλοκερδώς πράγμα το οποίο καταφέραμε. Μέχρι τη τελευταία αγωνιστική ήμασταν στο παιχνίδι της παραμονής όμως δεν τα καταφέραμε

 

Τι ήταν αυτά που σας άφησαν ικανοποιημένους και τι θα θέλατε να βελτιώσετε ;

 

Η παρουσία της ομάδας μας ήταν ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προκλήσεων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας αναδείχθηκε ομάδα ήθους κάτι το οποίο είχαμε στόχο. Αυτό που θα θέλαμε να βελτιώσουμε ως σωματείο είναι οι περισσότερες παροχές στους ποδοσφαιριστές μας σε όλα τα επίπεδα για την καλύτερη και πιο αποδοτικότερη λειτουργία της ομάδας.

 

Ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη σεζόν ;

 

Ο στόχος μας για την νέα χρονιά είναι η άνοδος στη πρώτη κατηγορία και με συνδυασμό τις ακαδημίες που έχουμε δημιουργήσει να εντάξουμε στην 1η ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές . Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι την περσινή περίοδο είχαμε ένα από τους νεαρότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε την προσπάθεια για βελτίωση του προπονητικού μας κέντρου για ποιο ποιοτικές συνθήκες για την 1η ομάδα και τις ακαδημίες της.

 

Πότε αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας και τι θα περιλαμβάνει ;

Η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο τέλος του Αυγούστου κρατώντας μεγάλο αριθμό από τον περσινό κορμό. Έχουμε είδη συζήτηση με ποδοσφαιριστές για την ένταξη τους στο δυναμικό της ομάδας και ελπίζουμε ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη για της υποχρεώσεις της.

 

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε τόσο στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικότερα.

 

Ως Δ.Σ καλούμε τους φίλους του σωματείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λακατάμιας όπως στηρίξουν τόσο τη ποδοσφαιρική ομάδα και τις ακαδημίες μας αλλά και τα άλλα τμήματα του σωματείου όπως Badminton , Ποδηλατικό και Ξιφασκία .

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin