Highlights

Ανδρέας Χ”Λαζάρου: ”Η πραγματική αξία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου είναι το ήθος”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Λακατάμιας, Ανδρέας Χ”Λαζάρου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της βράβευσης της ομάδας από την ΠΟΕΛ ως Ομάδας Ήθους της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

1.Στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, η ομάδα σας τιμήθηκε με το βραβείο της Ομάδας Ήθους Π.Ο.Ε.Λ. Α’ Κατηγορίας. Πως εκλάβατε ως οργανισμός την τιμή αυτή και ποια ήταν τα συναισθήματα τα οποία σας δημιούργησε ;

Διαχρονικά ως σωματείο έχουμε πρώτιστο στόχο να έχουμε πάντα ένα υγειές σύνολο στην ομάδα, που να καθορίζεται από ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και ήθος. Για μας ήταν πολύ σημαντικό το βραβείο ήθους, είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την πραγματική αξία του αγροτικού ποδοσφαίρου και εμείς θα προσπαθούμε κάθε ποδοσφαιρική χρονιά να το επαναλάβουμε.

2.Πως παρακολουθείτε τα τελευταία χρόνια την πορεία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου ; Θεωρείτε ότι έχει αλλάξει επίπεδο ;

Το αγροτικό ποδόσφαιρο χρόνο με το χρόνο αλλάζει με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που προκύπτουν. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει θετική εξέλιξη αφού βελτιώνετε και στον τομέα των ποδοσφαιριστών με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και η σημασία που δίνεται στις προπονήσεις με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να προσθέσω ότι και η Ομοσπονδία μας τα τελευταία χρόνια έδωσε κίνητρα στα σωματεία και στους ποδοσφαιριστές ως προς τη βελτίωση των συνθηκών στο αγροτικό ποδόσφαιρο

3.Πότε αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου;

Η ομάδα θα έχει μπροστά της ένα μηνά χρονικό περιθώριο για την προετοιμασία της για την νέα χρονιά ξεκινώντας από σήμερα, 29/8/2023, κυρίως για την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης . Επίσης να αναφέρω ότι από χθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα δύο τμήματα ακαδημιών U15 και U16 στο Αθλητικό Κέντρο του σωματείου μας.

4.Με τη νέα αγωνιστική σεζόν, ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας ;

Η ομάδα μας της περσινή περίοδο δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Στόχος μας την νέα χρονιά είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε ξανά στην πρώτη κατηγορία.

5.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ακόμα και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Η ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά θα είναι παρόν στις διοργανώσεις της ΠΟΕΛ με πρώτο στόχο την άνοδο. Εμείς ως σωματείο προσπαθούμε να προσφέρουμε στη πόλη της Λακατάμιας την άθληση των παιδιών μακριά από τις κακές συνήθειες. Καλούμε των κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Λακατάμιας να στηρίξει την πρώτη ομάδα καθώς και τις ακαδημίες τις ,U15 και U16. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες ό,τι καλύτερο στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin