Highlights

Αλέξανδρος Παναγή: ”Το επίπεδο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Λακατάμιας, Αλέξανδρος Παναγή, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της πρόσφατης βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ένας εκ των δύο νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ένας εκ των 2 νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευσή σου αυτή ;

Νιώθω αρκετά χαρούμενος που τιμήθηκα με το συγκεκριμένο βραβείο, του ενός εκ των δύο νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Α’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE. Φυσικά, θα ένιωθα μεγαλύτερη χαρά αν κατάφερνα να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου στην προσπάθεια που έκανε για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, θα προσπαθήσω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου για την επάνοδό μας με τη νέα σεζόν.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 18 ετών, αγωνίζομαι ως δεξί εξτρέμ και σχετικά με το αγωνιστικό μου στυλ, θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως ένα αρκετά γρήγορο ποδοσφαιριστή με εκρηκτικότητα.

 

3.Ποια είναι τα σχέδιά σου για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον ;

Προς το παρόν, δεν έχω μακροπρόθεσμα σχέδια αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον καθότι υπηρετώ την θητεία μου στον στρατό. Όταν τελειώσω την θητεία μου, τότε θα αξιολογήσω το πως θα πορευτώ στο ποδόσφαιρο μελλοντικά.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει και της νέας σεζόν ;

Οι προσωπικοί μου στόχοι σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να καταφέρουμε με την ομάδα μου να κατακτήσουμε το νταμπλ και προφανώς να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία. Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της, συνεισφέροντας  στην προσπάθεια αυτή με γκολ και ασίστ.

 

5.Πως αξιολογείς το επίπεδο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου ;

Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές με ταλέντο στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο όπως και αρκετά καλές και ισχυρές ομάδες. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

 

6.Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου είδωλο ;

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο για τα πολλά ρεκόρ τα οποία έχει όσο και για το πείσμα και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζουν ως ποδοσφαιριστή.

 

7.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο ή ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο της ομάδας.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν, ωστόσο, το σημαντικότερο πράγμα είναι να μπορέσουμε να απολαύσουμε το κάθε παιχνίδι που θα δώσουμε σε ένα καλό, αθλητοπρεπές, κλίμα. Τέλος, θέλω να ευχηθώ να έχουμε άπαντες μια ανταγωνιστική, αγωνιστικά, χρονιά στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE, μακριά από τραυματισμούς.

 

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin