Highlights

ΑΕΛ Λακατάμιας: Έτοιμοι να παλέψουμε / Μεγάλη μας δύναμη ο κόσμος μας

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις διοργανώσεις ΠΟΕΛ – GREE, εξασφαλίσαμε δηλώσεις από την ΑΕΛ Λακατάμις, ενόψει και της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ 2023/2024.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λένος Βασιλείου από πλευράς της ομάδας:

1) Ποια τα συναισθήματα και ποιοι οι στόχοι σας πριν από το σημαντικό παιχνίδι σας για το Πρωτάθλημα Ένταξης ΣΤΟΚ 2023/2024;

Αρχικά δηλώνουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι που σε μια χρονιά στην οποία φτάσαμε να συζητάμε για διαβάθμιση, τελικά καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε το εισιτήριο για τους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ. Όσον αφορά τον στόχο στα συγκεκριμένα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε την εμπειρία και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει με την ελπίδα να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

 

2)Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σας την δεδομένη στιγμή ; Είστε απόλυτα έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την εν λόγω αναμέτρηση ;

Η ομάδα προπονείται εντατικά και προσπαθούμε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα που χρειαζόνται για να αντεπεξέλθουμε στον αγώνα με τον Άδωνι. Νιώθουμε έτοιμοι να παλέψουμε, είναι χαρά μας να τιμούμε το σωματείο με παρουσίες στο πρωτάθλημα ένταξης και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε.

 

3)Ένα δικό σας μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές μας είναι όλοι αδέρφια μου. Τους στηρίζω σε όλα, τους πιστεύω αφάνταστα και τους καλώ να πιστέψουν κι’ αυτοί στους εαυτούς τους! Μεγάλη δύναμη γι’ μας ο κόσμος μας, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο προπονητής μας έδειχνε την κερκίδα και ζητούσε να αγωνιστούμε για όσους είναι στο πλευρό μας. Σας θέλουμε μαζί μας, ενωμένοι να διεκδικήσουμε το όνειρο! Κλείνω με ευχές για επιτυχίες προς όλες τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την ομοσπονδία μας. Κάθε καλό!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin