Highlights

Ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι και οι… δηλώσεις των πρωταγωνιστών !

by: poH7el9e

0

Την περαμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

ΟΜΟΝΟΙΑ Βορείου Πόλου και ΕΔΟΝ Ακακίου τέθηκαν αντιμέτωπες με την ΕΔΟΝ να είναι αυτή η οποία εν τέλει έφυγε μεγάλη νικήτρια από τον αγώνα με σκορ 4-3.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα και τα 7 γκολ που έκαναν το παιχνίδι τόσο συναρπαστικό. Ήταν κυρίως και ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφού η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος του αγώνα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά με την ΕΔΟΝ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και να πετυχαίνει ακόμη μεγαλύτερη ανατροπή.

Στο πλαίσιο του απόηχου του συγκεκριμένου αγώνα, εκπρόσωποι των δύο ομάδων παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

 

Δείτε πιο κάτω τα όσα δήλωσαν:

 

Κωνσταντίνος Ελευθερίου, Προπονητής – Παίκτης, ΕΔΟΝ Ακακίου:

Αρχικά να τονίσουμε ότι είχαμε πάρα πολλές απουσίες οι οποίες έκαναν πολύ δύσκολο το έργο μας. Παρατάξαμε εντεκάδα ‘’ανάγκης’’ με κεντρώους παίκτες να αγωνίζονται είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση λόγω των προαναφερθέντων απουσιών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν αρκετά δύσκολο όπως δύσκολη ήταν και η προσαρμογή των ποδοσφαιριστών σε αυτό ειδικά για όσους αγωνίζονταν εκτός της φυσικής τους θέσης.

Στο 26ο λεπτό η αντίπαλός μας προηγήθηκε ενώ μετά από λίγα λεπτά εμείς κερδίσαμε πέναλτι το οποίο δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ. Ήδη, ως προπονητής, είχα αρχίσει να κάνω σκέψεις για το τι πρέπει να αλλάξουμε στο ημίχρονο αφού η ομάδα δεν ανταποκρινόταν/

Ωστόσο, πριν ακόμα την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα δέχτηκε ακόμα δύο γκολ και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 3-0.

 

Πως διαχειριστήκατε την όλη κατάσταση στα αποδυτήρια ;

Στην ανάπαυλα λοιπόν, όπως είναι λογικό και από την εξέλιξη του αγώνα, υπήρχαν εντάσεις τις οποίες όμως διαχειριστήκαμε. Μίλησα αρκετά έντονα ενώ προχώρησα και σε 1 αλλαγή (πέραν της αναγκαστικής του πρώτου ημιχρόνου.

Άλλαξα τον σχηματισμό της ομάδας καθώς και συγκεκριμένες θέσεις ποδοσφαιριστών για να γίνει η ομάδα πιο επιθετική και αποδοτική.

 

Πως είδατε το 2ο ημίχρονο ;

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε κυρίως από τα πλάγια να διασπάσουμε την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενώ ήταν από την αρχή ξεκάθαρο ότι μπήκαμε αποφασισμένοι.

Τόσο εγώ όσο και όλοι μπορούσαν να δουν ότι οι ποδοσφαιριστές μου το ήθελαν πολύ, μπήκαν με ανεβασμένη ψυχολογία και πίεζαν συνεχώς. Καταφέραμε να μειώσουμε σε 3-2 και αντιλαμβανόμουν ότι η ψυχολογία συνεχώς ανέβαινε.

Παρά το γεγονός αυτό, αναρωτήθηκα σε κάποια στιγμή εάν αντέξουν οι ποδοσφαιριστές μου από άποψη φυσικής κατάστασης και κούρασης. Κάπου εκεί αποφάσισα να πραγματοποιήσω αλλαγές για να φρεσκαριστεί η ομάδα και λίγο πιο μετά ήρθε και η ισοφάριση σε 3-3

Στην τελευταία αλλαγή που πραγματοποίησα πέρασα εγώ στον αγωνιστικό χώρο (ήταν αναγκαστική η αλλαγή) ενώ η ομάδα συνέχισε να πιέζει συνολικά για το γκολ της νίκης.

Στο 86ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 3-3 η ΟΜΟΝΟΙΑ απώλεσε την μοναδική της ευκαιρία για γκολ στο 2ο ημίχρονο όταν δεν κατάφερε σε ένα τετ α τετ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η δική μου ομάδα κατάφερε εν τέλει να σκοράρει για το 4-3 λίγο πριν από τις καθυστερήσεις και από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε σωστά το υπέρ μας σκορ και εν τέλει πήραμε τη νίκη.

 

Πως αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές σας τη νίκη στο τέλος ;

Καταρχάς να πω ότι οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και πήραν μια σπουδαία νίκη. Το χάρηκαν πάρα πολύ τα παιδιά, ήταν μια επική ανατροπή και ήταν μια νίκη η οποία δείχνει ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μου δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο, είχαμε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήριά και μπορώ να πω ότι τα παιδιά  το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή της.

Ως καταληκτικό σχόλιο να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ Βορείου Πόλου. Ήταν ένας άξιος αντίπαλος και παίξαμε ένα καθαρό παιχνίδι.

 

 

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Έφορος Ποδοσφαίρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Β. Πόλου:

Αρχικά, το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι εμείς εξού και το υπέρ μας 3-0. Στο  δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση της ΕΔΟΝ, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε μετουσιώνοντάς τις σε γκολ και εν τέλει κέρδισε και τον αγώνα.

 

 Η ήττα και ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε αποτελεί πλήγμα για την ψυχολογία της ομάδας ;

Σίγουρα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε αποτελεί ψυχολογικό πλήγμα. Ειδικά δε αν κάποιος αναλογιστεί και το ότι είχαμε προηγηθεί με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης καταγράψαμε την καλύτερη ίσως φετινή μας εμφάνιση. Στο δεύτερο ωστόσο μπήκε ‘’χαλαρά’’ από ό,τι φαίνεται και αυτό μας στοίχισε.

Πλήγμα επίσης αποτελούν και οι δύο τραυματισμοί ποδοσφαιριστών μας που είχαμε στην διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Τι κρατάτε από το εν λόγω παιχνίδι;

Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι αυτό θα ήταν σίγουρα η πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους. Είναι μια εμφάνιση η οποία πρέπει να κρατήσουμε και χτίσουμε πάνω της ενόψει και της συνέχειας. Όσον αφορά στην συνέχεια, θεωρώ ότι η ομάδα θα ανέβει και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι δύο μεταγραφές που έχουμε πραγματοποιήσει.

 

 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε βίντεο δύο από τα γκολ των φιλοξενουμένων:

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin