Highlights

Έναρξη συνεργασίας της Ομοσπονδίας μας με τον ΠΑΣΠ!

by: Antreas17

0

Η Ομοσπονδία μας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση και εκπροσώπηση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Η συνεργασία που θα επικυρωθεί με σχετικό μνημόνιο, θα προβλέπει την εγγραφή των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, των Σωματείων μελών της ΠΟΕΛ, στο μητρώο μελών του ΠΑΣΠ, ώστε να απολαμβάνουν σχεδόν όλα τα προνόμια και δικαιώματα του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών!

Στο πλαίσιο της έναρξης αυτής της συνεργασίας, ο ΠΑΣΠ θα δώσει το παρών του στην ετήσια τελετή βραβεύσεων της Ομοσπονδίας μας, «ΠΟΕΛ 2022: Με τον αθλητή, για τον αθλητή!», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στο Κτήμα Κουσιουμή και θα την συνοδεύει δείπνο με καλλιτεχνικό πρόγραμμα διασκέδασης. Ο ΠΑΣΠ θα αθλοθετήσει τα βραβεία Πρώτου Σκόρερ και Πρώτου Τερματοφύλακα σε Clean Sheet, σε Α’ και Β’ Κατηγορία όπως και το βραβείο Fair Play!

Ευχόμαστε και στοχεύουμε μέσω αυτής της συνεργασίας στην απαρχή καλύτερων ημερών για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και κατ’ επέκταση για το Αγροτικό Ποδόσφαιρο, ενώ με τη δύναμη του θετικού αποτελέσματος αυτής της συνεργασίας, μπορούμε να μαζικοποιήσουμε την προσπάθεια αυτή και στις υπόλοιπες Αγροτικές Ομοσπονδίες μέσω της ΣΤΟΚ!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin