Highlights

Άντης Αποστόλου: ”Χαίρομαι που κράτησα τα παιδιά μου κοντά στον αθλητισμό”

by: poH7el9e

0

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με ομάδες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της ΠΡΟΟΔΟΥ Καϊμακλίου, Άντης Αποστόλου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας επ’ αφορμής και της βράβευσής του από την ΠΟΕΛ ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής της Β’ Κατηγορίας ΠΟΕΛ – GREE.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο poel.com.cy:

 

1.Στην σχετικά πρόσφατη τελετή βράβευσης της ΠΟΕΛ, τιμήθηκες ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής  της Β’ Κατηγόριας. Πως αισθάνεσαι για την βράβευση σου αυτή και τι σημαίνει για σένα;

Ειλικρινά συγχαίρω το συμβούλιο του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Λ για την δουλειά του τα τελευταία χρόνια αλλά θεωρώ το βραβείο αυτό δεν θα έπρεπε να δίνεται. Αντίθετα, όλοι οι ποδοσφαιριστές και κυρίως εμείς οι ‘μεγαλύτεροι’ θα πρέπει να εκτιμούμε το γεγονός ότι έχουμε υγεία αλλά και τη δυνατότητα από τα Σωματεία μας να μπορούμε να αγωνιζόμαστε.

 

2.Ποια είναι ακριβώς η ηλικία σου, σε τι θέση αγωνίζεσαι και πως θα περιέγραφες αγωνιστικά το στυλ σου ;

Είμαι 51 χρόνων, αγαπώ το ποδόσφαιρο εδώ και 40 χρόνια αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει μια συγκεκριμένη θέση. Είμαι αθλητής της ομάδας και του προπονητή !

 

3.Για πόσο καιρό ακόμη σχεδιάζεις να αγωνίζεσαι ;

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 15 χρόνια δεν σχεδιάζω αλλά ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι κοντά στα Σωματεία μας και προσπαθώ όσο μπορώ να διατηρώ κάποιο αγωνιστικό επίπεδο. Νιώθω γεμάτος από το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να αθλούμαι, να προσφέρω και να κάνω φίλους. Άρα θα είμαι εδώ ελπίζω για αρκετά ακόμα χρονιά και το αν θα αγωνίζομαι είναι θέμα των συμπαικτών μου και του προπονητή.

 

4.Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας σεζόν ;

Προσωπικούς στόχους δεν είχα ποτέ στο ποδόσφαιρο. Οι στόχοι μου είναι να μπορούμε να διατηρούμε μέσω των Σωματείων μας υγιή σύνολα που να δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές τους να αγωνίζονται, να γίνονται σωστοί άνθρωποι και να ενδιαφέρονται για τους δίπλα τους. Τα Σωματεία του Αγροτικού ποδοσφαίρου μπορούν όλα αυτά να τα προσφέρουν.

 

5.Η παρουσία σου και εμπειρία σου στην ομάδα σίγουρα βοηθά τα νέα παιδιά. Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό για εσένα ; Πως το εκλαμβάνεις ;

Η παρουσία μου θέλω να έχει να κάνει κυρίως με τις συμβουλές σε κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα πάρα σε τεχνικά. Επίσης να αγαπούν το ποδόσφαιρο ως άθλημα κ όχι ως προβολή και τέλος να εκτιμούν την προσπάθεια των Σωματείων τους για να διατηρούν αγωνιστικές ομάδες και να έχουν ευκαιρία να αγωνίζονται.

 

6.Μεγαλώνοντας οι περισσότεροι έχουν ένα ποδοσφαιρικό «είδωλο» . Εσύ είχες ; Πιο ήταν αυτό ;

‘’Είδωλα’’ αλήθεια δεν είχα, μεγαλώσαμε όμως με τον Μαραντόνα, τον Πλατινί και άλλους. Εκτιμούσα όμως όλους τους συμπαίκτες μου για το ποδοσφαιρικό πακέτο που διέθεταν και πιστέψετε με μάθαινα από αυτούς. Δεν θέλω να αρχίσω να αναφέρω ονομαστικά γνωρίζουν όλοι την εκτίμηση που τρέφω για αυτούς. Να αναφέρω όμως δύο που δεν είναι πλέον μαζί μας το Ανδρέα Σάουρο που μου έμαθε τι σημαίνει να τρέχεις ακατάπαυστα για τον δίπλα σου και να μην χάνω ποτέ και τον κουμπάρο μου Μιχάλη Κύρου που μου έμαθε τι είναι το απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

 

7.Ποια τα συναισθήματα σου όταν στην πρόσφατη βράβευση σου, βραβεύτηκε επίσης και ο γιος σου ως ένας εκ των νεαρότερων ποδοσφαιριστών της Β’ Κατηγορίας; Τι σημαίνει για εσένα να μπορείς να αγωνίζεσαι μαζί με τον γιο σου ;

Όπως έχω πει δεν έχω προσωπικούς στόχους στο ποδόσφαιρο απλά έτυχε να συμπίπτουν οι ηλικίες μας και να αγωνιστούμε μαζί. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και με τον μεγαλύτερο γιο μου που είναι 23 χρόνων και με τον μικρότερο που είναι 15. Χαίρομαι περισσότερο που κατάφερα να τους κρατήσω κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και εύχομαι να συνεχίσουν περισσότερο από τον πατέρα τους να παίζουν.

 

8.Ένα δικό σου καταληκτικό σχόλιο και ένα μήνυμα προς τα νέα παιδιά της ομάδας αλλά και του αγροτικού ποδοσφαίρου γενικότερα

Το Αγροτικό ποδόσφαιρο είναι το μόνο αυθεντικό πλέον ποδόσφαιρο που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια. Πρέπει να γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης του χωρίς όμως να φεύγουμε από τις αρχές που πρεσβεύει κ κυρίως τον εθελοντισμό (παράγοντες και αθλητές). Οι νέοι μας πρέπει να αγαπούν τα Σωματεία τους και να εκτιμούν τις αξίες που τους μεταδίδουν. Οι προπονητές και παράγοντες Σωματείων πρέπει να δίνουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνίζονται χωρίς να έχουν το άγχος ότι πρέπει να παίξει κάποιος μεγαλύτερος και έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin